BEST OF - STREET FOOD
Το Πιροσκί: Γεύσεις του Πόντου, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης
Από ένα παραδοσιακό έδεσμα, σε ένα signature προϊόν!
Τα Γοριλάκια: Από την παραδοσιακή λαδόκολλα, σε ένα σύγχρονο ψητοπωλείο που προσφέρει τα πάντα!
Όλα στα κάρβουνα, όλα χειροποίητα!
Βομβίδια: Τα σουτζουκάκια που έγιναν σήμα – κατατεθέν της Μοδιάνο και της Βασιλέως Ηρακλείου, τώρα και στην Καλαμαριά
Μπουκιές με ιστορία, γεύση και συναίσθημα
Pommes: Η νέα επιτυχία της οικογένειας του «Maiami» που απογείωσε την πατάτα στη Θεσσαλονίκη
Κομψότητα και καινοτομία στο street food, αναδεικνύοντας τη φρέσκια ελληνική πατάτα σε γκουρμέ εμπειρία
Στο Sorrento Napule food Vera Pizza Napoletana, η pizza δεν είναι όπως οι άλλες
Ζυμάρι που ωριμάζει για 48 ώρες και γεύσεις πραγματικά μοναδικές
«Noodle Bar»: Ασιατική κουλτούρα και κουζίνα στα καλύτερά τους
Ένα από τα παλιότερα σημεία στη Θεσσαλονίκη για φρέσκο, χειροποίητο sushi και γεύσεις από Κίνα μέχρι Ταϊλάνδη
«Λάδι και Ρίγανη» ή όπως λέμε γεύσεις Μεσογείου
Street food με υλικά αγνά, βασισμένα σε φρέσκο ελαιόλαδο και ρίγανη βουνίσια
«Patafritas»: Όταν από ορεκτικό η τηγανητή πατάτα έγινε πρωταγωνιστής και κύριο πιάτο
Yams, bites, chips και sticks, εμπνευσμένα από την Ολλανδία του ’90, διαχρονικές πλέον προτάσεις street food και take away στη Θεσσαλονίκη