Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Η μπύρα Carlsberg στο εξής θα παράγεται στην Θεσσαλονίκη
Η μονάδα παραγωγής στη Σίνδο θα αναλάβει την παραγωγή του βασικού brand του ομίλου Carlsberg
Στο Δοξάτο οι εγκαταστάσεις της μικροζυθοποιίας
- Newsroom
Τον τρόπο για να διατηρεί περισσότερες ημέρες φρέσκια τη μπύρα, βρήκε μία μικρή εταιρεία ζυθοποιίας στη Δράμα. Πρακτικά, οι άνθρωποι της μικροζυθοποιίας από το Δοξάτο έφτιαξαν μία πατέντα, με την οποία επιμηκύνεται ο χρόνος ζωής της φρέσκιας μπύρας και ταυτόχρονα ο μεγάλος όγκος του βαρελιού-πατέντα προσφέρει τη δυνατότητα στην επιχείρηση να διαθέτει άμεσα πολύ μεγαλύτερες ποσότητες και να οργανώνει καλύτερα τις παραγγελίες της.
Δείτε την πατέντα στο βίντεο της ΕΡΤ-3 που ακολουθεί:
Η μονάδα παραγωγής στη Σίνδο θα αναλάβει την παραγωγή του βασικού brand του ομίλου Carlsberg
Η ύπαρξη των κρουσμάτων θέτει σε εφαρμογή τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας
Για την υπόθεση συνελήφθησαν 4 νεαροί
Το ρομποτικό σύστημα Da Vinci χάρη στα ρομποτικά εργαλεία υψηλής ακρίβειας προσφέρει πολλαπλά πλεονεκτήματα σε ουρολογικές επεμβάσεις