Α. Γεωργιάδης: Στόχος η τιμή του αρνιού να μείνει γύρω στα 10 ευρώ το Πάσχα
Την Τετάρτη ξεκινάει το «Καλάθι του Πάσχα» - Τι θα περιλαμβάνει
Τυλίγεται το κρέας, πού είναι το σωστό δέσιμο, πότε αλατοπιπερώνεται;
- Newsroom
Είτε από νωρίς το πρωί είτε λίγο αργότερα, ένεκα και του ξενυχτιού που παραδοσιακά προηγείται της Κυριακής του Πάσχα, και ειδικά μετά από δύο χρόνια πανδημίας τα οποία είχαν φέρει περιορισμούς στις μετακινήσεις και στις μαζώξεις στην περιφέρεια, οι πολίτες προσπαθούν να επανέλθουν σε ρυθμούς κανονικότητας ετοιμάζοντας τον παραδοσιακό οβελία για το πασχαλινό τραπέζι της Λαμπρής.
Πώς πρέπει να τοποθετηθεί το αρνί και το κατσίκι, πώς και πού πρέπει να δεθεί, πότε μπαίνει το αλάτι και το πιπέρι και πόσος χρόνος χρειάζεται ώστε να ψηθεί ιδανικά το κρέας και να φωνάξει ο ψήστης τους υπόλοιπους στο τραπέζι;
Οι απαντήσεις στο ρεπορτάζ που ακολουθεί.
Δείτε το βίντεο:
Την Τετάρτη ξεκινάει το «Καλάθι του Πάσχα» - Τι θα περιλαμβάνει
Λόγω καθυστέρησης στα σχέδια διαχείρισης των λεκανών απορροής ποταμών και των κινδύνων πλημμύρας
Τι διεκδικούν οι δημοσιογράφοι και οι επαγγελματίες των ΜΜΕ
Έντονοι άνεμοι στο νότιο Ρέθυμνο